Scroll Top

Kleding Breedtelijn

Voor alle groepen breedtelijn is een shirt verplicht, u kunt dit shirt bestellen in de webshop.

Bij aanvang van de handbalschool in september ontvangen alle leden een nummer. Het nummer dat je hebt ontvangen houd je tot uitschrijving bij de handbalschool.

Bij bestellen van het shirt is het drukken van het gekregen rugnummer verplicht. Het bestelde shirt is zowel een trainingsshirt als een wedstrijdshirt.

Optioneel te bestellen is de overige kleding. Op zaterdag trainen we in ons handbalshirt en een zwart broekje.

Deelnemers die nog in het bezit zijn van het oude trainingsshirt mogen hier op zaterdag gebruik van maken.

Kleding Toplijn

Voor alle deelnemers aan de Toplijn is zowel het shirt als het broekje verplicht. Op beide wordt het gekregen nummer gedrukt.

Voor de Toplijndeelnemers is ook het trainingspak verplicht. Bij de verplichte toernooien wordt het trainingspak gedragen.

Deelnemers die nog in het bezit zijn van het oude trainingsshirt mogen hier tijdens de trainingen gebruik van maken.

Kleding Keepers

De keepers uit de Breedtelijn kunnen gebruik maken van een keepersshirt van de handbalschool, zij bestellen voor de trainingen een shirt met het gekregen nummer.

De keepers uit de Toplijn kunnen ook gebruik maken van keeperskleding van de handbalschool. Zij zijn ook verplicht een trainingspak te bestellen.

WEBSHOP

bestellen kan in de webshop

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.