Scroll Top

Handbalschool Utrecht is een handbalschool voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Wij bieden trainingen op alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Ons doel is om onze spelers te helpen hun prestaties en techniek te verbeteren, zodat ze kunnen uitgroeien tot topsporters.

Onze trainingen

Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in het trainen van jeugdige handbalspelers. De trainingen zijn gericht op het verbeteren van techniek, tactiek, mentaal en sociaal. We vinden het belangrijk dat onze spelers plezier hebben in het handbalspel, daarom staat plezier altijd hoog in het vaandel.

Onze programma’s

Wij bieden verschillende programma’s aan, afhankelijk van de leeftijd en het niveau van de spelers. Onze programma’s zijn gericht op het verbeteren van de volgende aspecten van het handbalspel:

Techniek: We leren onze spelers de basistechnieken van het handbalspel, zoals schieten, passen, passen en verdedigen.
Tactiek: We leren onze spelers hoe ze het handbalspel tactisch kunnen spelen. We leren ze hoe ze het spel kunnen lezen en hoe ze de beste posities kunnen kiezen om te scoren.
Mentaal: We leren onze spelers hoe ze mentaal sterk kunnen zijn en hoe ze met tegenslagen kunnen omgaan.
Sociaal: We leren onze spelers hoe ze samen kunnen spelen en hoe ze met elkaar kunnen communiceren.
Onze resultaten

Onze spelers hebben al veel successen geboekt. We hebben spelers die uitgekomen zijn voor de nationale jeugdselecties en we hebben spelers die een contract bij een profclub hebben getekend. We zijn trots op onze spelers en we zijn ervan overtuigd dat ze nog veel meer successen zullen behalen in de toekomst.

Wil jij ook deel uitmaken van Handbalschool Utrecht?

Meld je dan aan voor een proeftraining! We zijn altijd op zoek naar nieuwe spelers. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.