Scroll Top

HANDBALSCHOOL UTRECHT
TALENT ACADEMIE
Welkom bij onze handbalschool, dé plek waar we de prestaties en techniek van individuele sporters naar een hoger topsportniveau tillen. Bij ons draait alles om het ontwikkelen van talent en het bereiken van persoonlijke doelen. In onze gepassioneerde gemeenschap staat techniek, tactiek, mentale kracht en sociale vaardigheden centraal. Maar bovenal: plezier!

Onze ervaren coaches en trainers hebben een schat aan kennis en expertise om jou te begeleiden op jouw handbalreis. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn/haar spel naar het volgende level wil brengen, wij bieden op maat gemaakte programma’s die aansluiten bij jouw behoeften en ambities.

Bij ons draait het niet alleen om fysieke training en technische vaardigheden. We erkennen het belang van mentale kracht en sociaal welzijn in de sport. Onze holistische benadering omvat mentale coaching en teambuildingactiviteiten, zodat je niet alleen als speler groeit, maar ook als individu. We creëren een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin jij jezelf kunt uitdagen, kunt leren van anderen en vriendschappen kunt opbouwen die een leven lang meegaan.

Bij ons draait het uiteindelijk om plezier hebben in het spel. Handbal is een dynamische en energieke sport, en we willen dat je elke training en wedstrijd met een glimlach op je gezicht beleeft. We moedigen een positieve en inclusieve sfeer aan waarin iedereen zich welkom voelt, ongeacht leeftijd of niveau. Kom bij onze handbalfamilie en ontdek hoe we jouw passie voor handbal kunnen omzetten in succes op het veld. Doe mee en bereik nieuwe hoogten in jouw handbalavontuur!

Contact
secretaris@hs-utrecht.nl
Start

De trainingen voor het nieuwe seizoen 2021-2022 gaan van start op zaterdag 2 oktober 2021 om 10:30 in the Dome in Houten. De trainingen duren 2 uur.

PROBEREN

De eerste 3 trainingen zijn vrijwillig en voor jou als aankomend lid om te kijken of je het leuk vindt, of je ervan kan leren en om je vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen. Vind je het leuk? Meld je dan aan!

CONTRIBUTIE

De contributie bedraagt dit jaar €229,50.
Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van onze secretaris en zal de penningmeester u voorzien van de informatie voor de betaling.

TALENT ACADEMIE

Talentontwikkeling
Ontdek jouw ware potentieel bij ons! Talentontwikkeling staat centraal in alles wat we doen. Met persoonlijke begeleiding en inspirerende programma's bieden we de perfecte omgeving om jouw talenten te laten groeien en bloeien. Bereik ongekende hoogten en maak je dromen waar bij ons!
Talentbegeleiding
Bij ons is talentbegeleiding een van onze belangrijkste peilers. We geloven in het ontdekken en koesteren van unieke talenten. Met individuele begeleiding en op maat gemaakte programma's zorgen we ervoor dat jouw talenten tot volle bloei komen. Stap binnen en ontdek jouw ware potentieel!
Talentvolgsysteem
Digitaal logboek waarbij vooral de sporter wordt uitgedaagd regelmatig na te denken over zijn/haar ontwikkeling als sporter. Ook de technische staf en met name de trainers en jullie aanspreekpunten zullen toegang tot het systeem hebben en kunnen lezen hoe jij als sporter reflecteert.

LAATSTE NIEUWS

0
Leden
0
Selectie spelers
0
Internationals
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.