Scroll Top

Oproep

De HS-Utrecht is een handbalschool in ontwikkeling, we zetten (kleine) stappen in de goede richting maar zijn er nog niet. Om de laatste stappen te zetten zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. We zoeken nog een vrijwilliger die onze socials wil beheren en die actief, als een echte influencer, hier gebruik van wil maken, foto’s, filmpjes van de trainingen en nieuwsberichten. We zijn er zeer naar op zoek!

Ook zoeken we een communicatie vrijwilliger, iemand die tijdig de juiste informatie deelt, die zorgt dat de mails/brieven de juiste inhoud en indeling hebben en goed kan samenwerken met onze penningmeester en aanstaande influencer. Dit om te zorgen dat onze leden de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Ook hier ben je meer dan welkom!

Een opmerking achterlaten

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.